Beautifil Flow Plus A3 F00 2,2g

Injektálható front és moláris tömő kompozit.

A Beautifil Flow Plus ötvözi az flow alkalmazási tulajdonságait a csomagolt kompozitok stabilitásával, tartósságával és esztétikájával. Minden osztályozáshoz jóváhagyott - ideértve az okkluzális felületeket és az aproximális lezárásokat.

A továbbfejlesztett kezelhetőségével, amely lehetővé teszi az injektálást, a moláris restaurációk elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezenkívül az Beautifil Flow Plus képes felszabadítani és feltölteni a fogban található fluoridot, és ellenáll a bakteriális fertőzésnek, így ideális a szekunder caries megelőzésére. A Beautifil Flow Plus két állagban kapható, az „F00“ rendkívül stabil, az „F03“ közepesen folyó. Mindkettő megfelel az ajánlott és ismert indikációkra, valamint az okkluzális területekre , ami azt jelenti, hogy I. és II. Osztályú tömésekre is felhasználhatóak. A 360º-ban forgó ujjtámasszal és a cserélhető keskeny kanül segítségével a Flow Plus kompozitok könnyen felvihetők közvetlenül a fecskendőkből. Színek széles választéka és különféle opacitások állnak rendelkezésre az esztétikai helyreállításokhoz egy- vagy többrétegű technikával.

Előnyök:

  • I - V osztályú kavitásokra
  • Magas szakító- és hajlítószilárdság
  • Természetesen beolvadó esztétikai hatás
  • Hosszútávú fluoridkibocsátás és újratöltődés

Indikációk:

  • F00 - Zero Flow: Okkluzális anatómia, szélek és összetett felületek formálása, az összes osztályú kavitás helyreállítására
  • F03 – sűrű halmazállapotú: kavitások, fogíny tasakok helyreállítása,és a felületek módosítására szolgál alapként.

Biztonsági adatlap

13 190 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről